Keresés
-18O
Győr
2021.02.27., szombat (Ákos, Bátor)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Erotikus masszázs Győrben: Szexuális szolgáltatás nincs, de kézbe veszik a cerkádat

Erotikus masszázs Győrben: Szexuális szolgáltatás nincs, de kézbe veszik a cerkádat

Offmedia- 2017.02.07. 12:39
23059
Nem is olyan régen indult az első erotikus masszázsszalon Győrben, ahol bárki (+18) kényeztető „vakáción” vehet részt. Szexuális szolgáltatást nem nyújtanak, de ha kell, belefér egy "happy finish".
A városban Secret Massage néven nyitottak meg egy - tudtunkkal az első -  erotikus masszázsszalont, ahol a nevéből is adódóan, teljesen diszkréten kezelik a vendégeket, így nem kell azon aggódni, hogy valami ismerős arcba fut bele a vendég, ugyanis az időpontok egyeztetésénél figyelembe veszik, hogy ne ütközzenek egymással az előre megbeszélt alkalmak.

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!
Forrás:Pixabay

Amikor láttuk a szalon hirdetését és kíváncsian rákattintottunk az oldalra, azt sejtettük, hogy az erotikus masszázsnak hirdetett kikapcsolódás másfajta élvezetekbe is átcsúszhat. Aztán, persze az oldal böngészésénél többször is figyelmeztetnek, hogy szó sincs szexről, csupán a masszázs néhány fajtájáról, amit nők, férfiak és párok is egyaránt átélhetnek…

A szolgáltatások fajtája széles skálán mozog. A csúszka masszázstól elkezdve, a pezsgőfürdőzésen át, egészen a domina masszázsig válogathatunk a kényeztetések között, azonban figyelmesek lettünk egy, a szex határához közel eső masszázs fajtára: a Lingam-massszázsra.

A Lingam-masszázst szépen meg is fogalmazták nekünk az oldalon: A Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert. Nos, itt azért álljunk meg egy kicsit. Szexuális szolgáltatást nem vállal a cég, de ha kell, a péniszeden keresztül az egekbe juttatnak. Ezek szerint, a szexuális tevékenységeket csak mi értelmeztük félre? Nem hinnénk, ugyanis az oldalon a következőkről is tájékoztatnak: „…erotikus kényeztető lazító masszázs a végén lingam levezetéssel (kézi levezetéssel az az happy finsihel (sic!) nem akárhogyan).”

Egy szó mint száz, döntse el mindenki maga, hogy számára mi a szexuális szolgáltatás...

Azért, ne legyünk álszentek!A szalon fotóit elnézve, valóban igényes környezet fogadja a vendégeket és férfi szemmel (vagy akár nőivel) tényleg jó kikapcsolódást nyújthat a Secret Massage.

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves