Keresés
-18O
Győr
2019.06.19., szerda (Gyárfás)

Ezek a buszok nem állnak meg a szökőkútnál hétfőtől

Offmedia- 2016.06.02. 13:55
433
Teljes útzárat rendeltek el az Aradi Vértanúk útja - Virágpiac megállónál távhő vezeték csere miatt...
A GYŐR-SZOL Zrt. tájékoztatása szerint: az Aradi Vértanúk útja - Virágpiac csomópontban távhő vezeték csere miatt 2016. június 6-án nulla órától 2016. június 15-én 24 óráig teljes útzár lesz érvényben.

Emiatt a csomópontot érintő buszjáratok közlekedése az alábbiak szerint módosul:

Az 1, 1A, 2B, 11, 14, 14B, 19 jelzésű járatok Újváros és Sziget irányába a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca útvonalon közlekednek, nem érintik az „Aradi Vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, de megállnak a Szent István úton létesített „Honvéd liget” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen.

A 8, 8B, 11A és 29-es jelzésű járatok Sziget irányába a Révai Miklós utca – Jókai utca – Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca útvonalon közlekednek, nem érintik az „Aradi Vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, de ideiglenesen megállnak a Szent István úton az „Eötvös park” elnevezésű megállóhelyen.

A 9A, 17, 17B, 19A és CITY jelzésű járatok a Szent István út – Munkácsy Mihály utca - Munkácsy Mihály utca körforgalom – Munkácsy Mihály utca – Szent István út terelőútvonalon közlekednek, nem érintik az „Aradi Vértanúk útja, szökőkút”, a „Virágpiac” és a „Zechmeister utca, Rába part” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak a Szent István úton létesített „Honvéd liget” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen és a „Munkácsy utca” megállóhelyen.A GYŐR-SZOL Zrt. ezúton is kéri a lakosság szíves megértését és türelmét az okozott kellemetlenség miatt.

Hozzászólások