Keresés
-18O
Győr
2020.04.05., vasárnap (Vince)

Ezért látni 13 méteres buszokat Győr belvárosában

Offmedia- 2017.03.20. 15:04
4283
Az új magyar busz gyártója várja az utazók véleményét
Elsőként az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-nél, Győr térségében tesztelik a legújabb magyar buszt, a Kravtex-Kühne Csoport által gyártott Credo Econell 13-at. Az új jármű az első tagja a cégcsoport 13 méteres, tehát növelt hosszúságú termékvonalának, és rekord kapacitásúnak számít a könnyűszerkezetű, alacsony belépésű autóbuszok szegmensében.

Forrás:credo.hu
A gyártó Kravtex-Kühne Csoport új modellje közel egy méterrel hosszabb a hagyományos buszoknál, alacsony saját tömege miatt viszont sokkal több utas szállítására képes, mint amennyi ebben a kategóriában szokásos. Így az új buszcsalád első példánya, az elővárosi Credo Econell 13 sok helyen nemcsak a szóló, hanem az alacsonyabb kihasználtságú csuklós autóbuszok kiváltására is alkalmas lesz. A magyar tervezésű, Mosonmagyaróváron és Győrben gyártott típus a Nemzeti Autóbuszgyártási Cselekvési Programmal összhangban, a regionális közlekedési központok (Volán) igényei szerint készült.


A gyártó kéri az utasokat, hogy osszák meg, mennyire elégedettek a járművel: az alábbi kérdőív kitöltésével néhány perc alatt értékelhet.

Hozzászólások