Keresés
-18O
Győr
2019.06.18., kedd (Arnold, Levente)

Figyelem! Változnak a buszjáratok Győrben!

Offmedia- 2016.06.06. 10:25
387
A GYŐR-SZOL Zrt. tájékoztatja az utazó közönséget, hogy az Aradi Vértanúk útja - Virágpiac csomópontban távhő vezeték csere miatt 2016. június 6-án nulla órától 2016. június 15-én 24 óráig teljes útzár lesz érvényben.
Emiatt a csomópontot érintő buszjáratok közlekedése az alábbiak szerint módosul:


Az 1, 1A, 2B, 11, 14, 14B, 19 jelzésű járatok Újváros és Sziget irányába a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca útvonalon közlekednek, nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, de megállnak a Szent István úton létesített „Honvéd liget” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen.

A 8, 8B, 11A, 29 jelzésű járatok Sziget irányába a Révai Miklós utca – Jókai utca – Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca útvonalon közlekednek, nem érintik a „Városháza” és az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyeket, de ideiglenesen megállnak az „Eötvös park” megállóhely 01-es kocsiállásán.

A 7, 9A, 17, 17B, 19A, CITY jelzésű járatok a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Munkácsy Mihály utcai körforgalom – Munkácsy Mihály utca – Szent István út terelőútvonalon közlekednek, nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút”, a „Virágpiac” és a „Zechmeister utca, Rába-part” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak a Szent István úton létesített „Honvéd liget” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen és a „Munkácsy Mihály utca” megállóhelyen.


A GYŐR-SZOL Zrt. ezúton is kéri a lakosság szíves megértését és türelmét az okozott kellemetlenség miatt.

Hozzászólások