Keresés
-18O
Győr
2021.02.26., péntek (Edina)

Holttestet találtak a Radó-szigeti csónakházban!

Offmedia- 2017.01.23. 14:07
26643
Ma délben bukkantak rá a 45 éves áldozat tetemére. Hosszú ideje ott heverhetett, rossz állapotát jelzi, hogy térdkalácsa is hiányzott
A Radó-szigeti csónakház rendbetételére is lassan sor kerül, ennek egyik első jeleként hétfőn délelőtt megjelentek a munkások, elkezdték kirámolni a lomokat az épület belsejéből. Az első emeleten rémisztő kép fogadta a belépőket: egy férfi holtteste hevert a földön.

Az első emeleti ablak mögött hevert a holttest
Forrás:Off Média/Erdélyi József Attila
Mint a szemtanúk a hírről elsőként értesülő Off Média helyszínre érkező munkatársainak elmondták, az áldozat egy középkorú férfi, teteme nagyon rossz állapotban volt, egyik térdkalácsa hiányzott. A rendőri helyszínelést követően, a szemtanúk arról is beszámoltak nekünk, hogy az elhalálozott személy körülbelül 45 éves, Erdélyből érkezett hajléktalan lehet, aki akár már egy éve is elhunyhatott. A holttest a kemény hidegben odafagyott a földhöz, keserves munkával lehetett megmozdítani.

Forrás:Off Média/Erdélyi József Attila
A Győr-Sopron megyei rendőr-főkapitányság megerősítette a hírt:

"Írásbeli megkeresésére válaszul közöljük, hogy a kérdezett haláleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja" - tájékoztatott minket a szóvivő.

A részletekkel folyamatosan jelentkezünk!


Hozzászólások