Keresés
-18O
Győr
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

Győrszentiván központjában bújt el a szökött rab

Offmedia- 2017.09.21. 10:18
4269
Ismerősnél rejtőzött el Krisztián, aki őrét kijátszva a múlt héten lépett meg a Győri Járásbíróság udvaráról.
Mint azt tegnap megírtuk, a rendőrök lakossági bejelentés nyomán elfogták a 33. éves Z. Krisztiánt, aki szeptember 12-én délelőtt szökött meg a Győri Járásbíróságról, miközben büntetését töltötte, és egy másik ügyben a bírósági tárgyalásra várt. A szökevényt szerdán 10 óra 55-kor vitték el Győrszentivánról. A Kisalföld információi szerint a rab Győrszentiván központjában, egy házban bujkált, megkönnyítve a rendőrök dolgát.

KORÁBBAN:

Elfogták a múlt héten Győrben megszökött rabot! - fotóval, videóval2026-ban szabadult volna a Győrben megszökött rabGyőrben bujkálhat a szökött rabMegszökött egy rab Győrben, miközben a bíróságra vitték - frissítve

A lap szerint a házban a V. család élt, egy idősebb házaspár a felnőtt gyerekeikkel. Jelenleg két lány és egy fiú osztozik szüleivel a nem túl nagy lakrészen,a másik fiútestvér állítólag a börtönbüntetését tölti.

Forrás:Police.hu
A rendőrségi akció gyorsan és csendben zajlott, a szomszédok azt mondták, különösebb feltűnés nélkül vitték el a szökött rabot. A rendőrség mindössze annyit árult el, hogy több lakossági bejelentés is érkezett, tehát valószínűleg sosem fog kiderülni, ki jelentette fel a rendőröknél Z. Krisztiánt.

Hozzászólások