Keresés
8O
Győr
2017.11.18., szombat (Jenő)

Ha drogozol, legalább ne legyél hülye!

Erdélyi József Attila- 2016.02.17. 00:42
219
Az internetről rendelni drogot? Kész marhaság...

Ilyen a 21. század!

Nem mintha hiányolnánk őket, de eltűntek már az utcasarkokon álló drogdílerek? Vagy csak annyira szigorúak az erről szóló törvények, hogy más utat keresnek az eladók és a fogyasztók?

Forrás:Getty/iStock

Ki hallott már olyat, hogy valaki az internetről rendel drogot? Ez még egy laikus számára is kamikaze akciónak tűnik, habár a tényeket tekintve megvalósítható a rendelés...

"A Google a barátunk!"

A fenti alcím már az agyunkba égett, természetesen teljesen jogosan. A keresőmotornak már rengeteg ember megköszönhetné a diplomáját, hiszen nem csak komplett esszéket és disszertációkat dob ránk, hanem az égvilágon mindent...Még drogot is!


Nem kell elutazni a város lepukkant negyedeibe, nem kell kétes alakokkal találkozni, hiszen csak pár másodpercre van szükség és nulla nyelvtudás, hogy valaki az internetről rendeljen kábszert!

Senkit nem buzdítunk!

Tévedés ne essék, senkit nem buzdítunk arra, hogy rendeljen kábítószert az internetről, csupán azt akarjuk megmutatni, hogy manapság elég néhány kattintás és a drog az illető ölébe hullik!

Vásárlók között pedig nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is akadnak.


Mint egy normál webáruház, a dílerek is felkínálják az árut, ha az nem váltotta be a reményeket, akkor visszacserélik. Akciókat hirdetnek, egyszerű és biztonságos fizetési módokkal állnak elő és persze a reklámra sem sajnálják a pénzt. 

A legnépszerűbb internetről vásárolt drogok között találhatjuk a mefedront is, amit persze már betiltottak az interneten is. Érthető okokból: orrvérzés, nyugtalanság, hallucináció. Talán a legborzasztóbb hatása az öncsonkítás. Volt olyan eset is, mikor egy fiatal férfi a saját herezacskóját tépte le a szer hatása alatt...

Az anyagokat nyilván álcázva árusítják, például fürdősóként, oldószerként vagy füstölőként!

Mezőkövesdi okostojás!

Az olvasottak alapján azért nem kell egyből pánikba esni, ha a gyerek a gép előtt ül. A rendőrség folyamatosan szűri ki a vásárlókat és rendeléseket is. Az ilyesfajta webáruházakat pedig tömegével szüntetik be. 2010-ben például 19 olyan lapot szüntettek meg, amelyek árusítottak tudatmódosító szereket.

A napokban fogtak el egy mezőkövesdi férfit, aki az internetről rendelt kábítószert. A 31 éves férfit a postán igazoltatták a rendőrök, mikor átvett egy gyanús csomagot. Mikor a rendőrök átvizsgálták a férfi ruházatát, kristályszerű anyagot találtak nála. A csomag tartalmát egy gyorstesztnek is alávettették...A lefoglalt anyagon elvégzett teszt ketamin, kokain és efedrin hatóanyagra pozitívan reagált.

Forrás:police.hu

Forrás: police.hu / femina.hu / wikipedia / drogmentes.info

Hozzászólások