Keresés
-18O
Győr
2020.07.05., vasárnap (Emese, Sarolta)

Hogyan tudom magam a legelőnyösebben megmutatni leendő munkaadómnak?

Offmedia- 2017.05.19. 14:07
710
A Coffee To Go Győr első alkalmán a Borsodi Műhely munkatársai tartanak workshopot azoknak a fiatalokat, akik álláskeresésükhöz, állásinterjúkhoz szívesen fogadnak gyakorlati, szakmai tanácsot.
A Máltai Szeretetszolgálat Tartópillér programcsomagjának első rendezvényén, május 30-án 17 és  19 óra között egy minden bizonnyal érdekes beszélgetésre kerül sor a házigazda Borsodi Műhely Kft. Ipari Parkban található telephelyén.

A "Hogyan építsük fel magunkat az állásinterjúra?" címmel megrendezésre kerülő, kifejezetten középfokú illetve felsőfokú intézményekben tanuló fiatalok számára kidolgozott interaktív előadás tartalmas és egyben szórakoztató tanulást kínál minden részt vevő fiatalnak.

Forrás:Illusztráció
A rendezvény a Coffee To Go Győr részeként kerül megrendezésre. A programsorozat tervezett témáit helybeli középiskolásokkal, egyetemistákkal folytatott beszélgetések alapján állították össze. Összesen 24 alkalomból áll, és három évet ölel fel. Terveik szerint a programok a non-profit és a for-profit szféra együttműködésében, a kölcsönös előnyös szinergiát kihasználva valósulnak meg, több esetben a helyi vállalkozások székhelyein.

A Coffee To Go Győr első alkalmán a Borsodi Műhely Kft. HR munkatársai tartanak workshopot a meghívottaknak. Várják azokat a fiatalokat, akik álláskeresésükhöz, állásinterjúkhoz szívesen fogadnak gyakorlati, szakmai tanácsot.

Kezdés: május 30. 17 óra. Helyszín: Borsodi Műhely Kft., Győr, Juharfa u.8. A helyszínre a városból a 38-as és 25-ös busz visz ki, Innonet Kft megálló.

Jelentkezési határidő: május 28. Jelentkezés: tartopiller@maltai.hu

A programon való részvétel ingyenes!

Hozzászólások