Keresés
-18O
Győr
2019.06.18., kedd (Arnold, Levente)

Horrorba illő szexuális erőszak Győrben

Erdélyi József Attila- 2016.09.28. 09:24
2533
Késsel erőltette rá akaratát a párra a 42 éves férfi.

Illusztráció!

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy negyvenkét éves férfival szemben, aki 2015 őszén Győr egyik utcáján bántalmazással arra kényszerített egy  párt, hogy őt szexuálisan elégítsék ki - közölte a Kisalföld a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szerda délelőtt kiadott közleményére hivatkozva.

A tájékoztatásból megtudhatjuk, hogy az élettársi kapcsolatban álló pár és későbbi támadójuk, ugyanazon a helyen italozott. Miután a pár elhagyta a vendéglátóegységet, az elkövető követni kezdte őket, majd egy út menti bokros területen megtámadta őket. A férfit és a nőt is bántalmazta, majd mindkettőjüket arra kényszerítette, hogy különféle módon próbálják őt szexuálisan kielégíteni. Az elkövetőnél kés volt, mellyel érvényesíteni tudta akaratát.

A szexuális cselekmények végzése során a párnak sikerült a helyszínről elfutnia. A bántalmazás következtében arc és nyak sérülést szenvedtek.

Az ügyészség az erőszakos többszörös visszaesőnek minősülő vádlottat 2 rendbeli szexuális erőszakkal és 2 rendbeli minősített testi sértés kísérletével vádolja.

Forrás: Kisalföld

Hozzászólások