Keresés
-18O
Győr
2020.07.11., szombat (Nóra, Lili)

Húsvéti mulatság a győri állatkertben

Offmedia- 2016.03.21. 00:52
374
Kalandra Be! Közös élmények várnak!

zoogyor.com

Ébredezik a természet a győri állatkertben, a hagyományokhoz híven az idei Húsvét hétfőn is színes programokkal várjuk az érdeklődőket. Új állatok, kis emu csibék, állatsimogató és színes programok várják a látogatóinkat, ahol a gyerekek, különböző ügyességi játékokban tehetik próbára magukat.

- MiniGolfoZoo

- TapiZOO

- Tojáskirakó

- Nyuszi-etető

- Tojásdobás

- Nyuszi-futam

A Húsvéti Nyuszi kincskeresésre csábít mindenkit az idén! Betűkkel díszített színes tojásai különleges helyeken lapulnak, aki nyitott szemmel jár az állatkertben, felfedezheti mind a tízet. Érdemes szemfülesnek lenni és mindet „lefülelni”, mivel ajándékot kap, aki a tojásokon lévő betűrejtvényt megfejti.

Az állatkertben kalandozva több állomás várja a játékos kedvűeket, melyek teljesítésével egyre gyűlnek majd a vidám tavaszi élmények. Megéri kiállni a próbákat, megfejteni a rejtvényt, hisz a játék öröme mellett a jutalom sem marad el.

Ezen a napon nyulak népesítik be kisházunkat, avagy megnyitja kapuit a Nyúlváros. A megyeszékhely nevezetességeit bemutató „makett város lakóit" minden kedves látogatónk megsimogathatja, továbbá különböző nyúlfajtákat is megismerhetnek. A fajtabemutató keretében az oroszlánfejű törpenyúltól kezdve az óriás fajtákig több változat képviselőit is megtekinthetik az érdeklődők.

Kézműves foglalkozások /egész nap/:

Kézműves asztalokon különleges díszek készülnek egy kis meglepetéssel fűszerezve.

Hímes tojást rajzolunk, ami a nap végén varázslatosan átalakul egy közös műalkotássá. Ezt majd egész tavasszal megcsodálhatja mindenki, aki az állatkertbe látogat.

A másik asztalnál nyuszi-kalap készül, ha a rendezvény alatt viseled, részese lehetsz egy közös fotózásnak /11.30-17.00/, ami az állatkert honlapját fogja ékesíteni.

Látványetetések:

A nap folyamán több etetést is megtekinthetnek az érdeklődők: 10:15-kor először a csimpánzok reggeliznek, majd a mókusmajmok, csuklyásmajmok, ormányos medvék etetését figyelhetik meg az érdeklődők egészen 15 óráig, ekkor a tapírok falatozásával zárul a látványos sorozat.

Etetések időpontja:

10.15 - Csimpánz, 11.00 – Ormányos medve, 12.00 - Apella, 14.00 - Saimiri, 15.00 – Tapír

Aki pedig a nap folyamán mindenkit tájékoztat a programokról, az a Vidám nyuszi lesz, aki locsolóvers hallatán, ajándékokkal és információval halmozza el a nagyérdeműt. Érdemes jól figyelni, mert bárhol felbukkanhat!

Húsvét hétfőn egész napos tréfás programokkal és mókás kalandokkal mindenkit szeretettel vár a győri az állatkert.

A rendezvény az állatkert aktuális jegyáraival látogatható!

A műsorváltozás jogát fenntartják!

forrás: zoogyor.com

Hozzászólások