Keresés
-18O
Győr
2019.03.25., hétfő (Irén, Írisz)

I. Győri Jótékonysági Tortaárverés

Erdélyi József Attila- 2016.05.19. 13:20
409
Idén első alkalommal rendezi meg jótékonysági tortaárverését A Kutya meg a Macska kávézó. A tortaszeletekből befolyt összeggel a megyei Gyermekvédelmi Központ Gyermekotthonát kívánják támogatni.

A Kutya meg a Macska egyre népszerűbb a győriek körében, hiszen a baráti összejöveteleken túl, a családok is visszajáró vendégek a belvárosi kávézóba, ahol otthonos környezetben időzhetnek egy süti mellett. A hely egy olyan környezetet biztosít a látogatóknak, ahol a négylábúakat is szívesen fogadják. Nem csupán az állat-, hanem az emberbaráti szeretet is fontos szempont a kávézónál, hiszen ez alkalommal egy gyermekotthon lakóinak mindennapjait szeretnék jobbá tenni.

A hasonló intézményekben, akárcsak a Vasvári Pál úti gyermekotthonban mindig örömmel fogadják a felajánlásokat, legyen szó gyermekruhákról, tisztasági szerekről, konyhai segédeszközökről vagy tartós élelmiszerről. A kávézó a mostani lépésével, egy igazán különleges ajándékkal szándékozik meglepetést okozni! A tíz gyermek otthonát jelentő központ társalgóját szeretné felújítani. A társalgó az intézmény közösségi helyisége, ahol a gyerekek a legtöbb időt töltik. Az árverés legfőbb célja, hogy egy új ülőgarnitúrával és egy TV-vel tegyék kellemesebbé az összejöveteleket.

Erre az alkalomra hívták meg külön Máté Richárd ceremóniamestert, aki az aukciós házak szokásaihoz híven fogja vezetni a liciteket. A három torta 12 szeletére bekiabálás szerűen tarthatunk igényt egészen addig, amíg a leütés meg nem történik. Az édességet és annak nyertesét, Fehér Alexandra fogja megörökíteni egy fotó formájában.

Az akcióhoz olyan győri cégek és magánszemélyek is csatlakoztak, mint a West Side Burger, aki kiadós hamburgereket ajánlott fel a gyerekeknek, valamint Scherer Ákos, aki tisztítószerekkel fogja ellátni a Gyermekotthont.

A Kutya meg a Macska kávézó az eseményre nemcsak azokat várja, akik a tortaszeletekért cserébe fel tudnak ajánlani némi pénzt, hanem azokat is, akik bármiféle segítségére lennének az Otthonnak. Az összegyűjtött javakat a kávézó tulajdonosai fogják személyesen átadni Sági Bernadettnek, a Gyermekotthon vezetőjének.
Program:
I. Győri Jótékonysági Tortaárverés

Hely: 2016. június 4.
Időpont: 16:00
FB esemény ITT!
Gyermekotthon
A Kutya meg a Macska:

Hozzászólások