Keresés
-18O
Győr
2019.06.24., hétfő (Iván)

Idős férfit vertek halálra Győrben - Videón az elkövető

Offmedia- 2016.12.08. 09:40
1476
A nyomozók 48 órán belül elfogták a győri emberölés gyanúsítottját.

Forrás:Rendőrség

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. László 47 éves győri lakos ellen.

2016. december 6-án a késő esti órákban egy győri lakásban egy holttestet találtak.

A rendőrséget a mentőszolgálat munkatársai értesítették 22 óra 10 perc körüli időben a halálesetről, amivel kapcsolatban a későbbiekben felmerült az idegenkezűség gyanúja. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény megállapította, hogy a 70 éves férfi halálát fizikai bántalmazás okozta. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a rendelkezésre álló adatok alapján emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.


A széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként az eset bejelentőjének vallomásai ellentmondásokat mutattak és az ügyben felmerült információk alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy a mentőszolgálatot értesítő férfi követte el a bűncselekményt.

A rendőrök S. Lászlót elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra. A 47 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Bűnügyi Osztály beosztottjai a győri lakost őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás:Rendőrség
Korábban:

Információink szerint a holttestet az Ipar utca egyik lakásában találták meg. Az áldozat egy egyedül élő idős férfi lehetett, akit vélhetően súlyosan bántalmaztak, valószínűleg a halálát is a verés okozhatta.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. december 6-án a késő esti órákban érkezett bejelentés arról, hogy az egyik győri lakásban egy holttestet találtak. 

A halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a megyei rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövető ellen - közölte a rendőrség.

Hozzászólások