Keresés
-18O
Győr
2019.07.16., kedd (Valter)

Ilyen időnk lesz az utolsó februári hétvégén

Offmedia- 2017.02.24. 10:25
736
Erős szél, mérséklődő felmelegedés, de egyre kevesebb csapadék várható. Aztán jöhet a tavasz
Szeles, borús, néhol esős idő várható, kissé mérséklődik a felmelegedés, néhol napközben is plusz 5 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, s a leghidegebb órákban mínuszok is lehetnek. Pénteken a szél északnyugatira, nyugatira fordul. Az erős szél veszélye miatt péntekre Budapestre, továbbá Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. Ezeken a területeken óránkénti 70 kilométeresnél erősebb széllökésekre is számítani kell. Estére mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 8 és 12 fok között várható.

Szombat hajnalban délkelet felé távozik a csapadék, felszakadozik a felhőzet, de a sok napsütés mellett helyenként kisebb zápor előfordulhat. Megerősödik az északnyugati szél, de estére mérséklődik. A minimum mínusz 3 és plusz 3, a maximum 5 és 10 fok között valószínű.

Vasárnap városunkban helyenként erős, másutt élénk lesz a légmozgás. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között, napközben plusz 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Keddig kell várnunk, akkor már - errefelé olykor viharos szél mellett, de - kora tavaszias idő lesz.

Hozzászólások