Keresés
-18O
Győr
2020.09.20., vasárnap (Friderika)

Indul a Virágos városunk versenye

Offmedia- 2017.04.20. 14:04
737
Emeltek a díjazáson, és akár egy szép erkéllyel is lehet nevezni.
Pénzt adnak, ha odafigyelünk lakókörnyezetünkre, ha rendezetten tartjuk életünk terét, ha szeretjük a zöldet, a virágokat. Április 20. és május 20. között lehet nevezni a Virágos városunk helyi környezetszépítő versenyre.

Mint a városházán tartott csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, Győr város lakosságának a szépen gondozott közterületek, a lakókörnyezetük igényes kialakítása iránti természetes igényéből merítve az ötletet, az önkormányzat idén ismét megszervezi a környezetszépítő versenyt. A tavalyihoz képest más néven, más arculattal, illetve, ami a lényeg: nagyobb díjazás mellett várják magánszemélyek, lakóközösségek és üzletek jelentkezését.

Forrás:Off Média
Négy kategóriát határoztak meg:

- családi ház,

- társasház/lakásszövetkezeti lakótömb

- erkély

- üzletek teraszai és/vagy környezet

A társasházak, lakásszövetkezeti lakótömbök esetében egy háztömb vagy legalább két lépcsőház lakóinak összefogása kell.

"Tavaly az önkormányzat és a Győr-Szol Zrt. közel százezer palántát ültettünk el, idén ennél is többet - mondta el Radnóti Ákos városüzemeltetésért felelős alpolgármester. - Munkánk Orbán Viktor miniszterelnöki különdíját nyerte el a Virágos Magyarországért országos környezetszépítő versenyen. Megköszönjük, ha a környezet szépítésével mindenki maga is hozzájárul ahhoz, jobban érezhessük magunkat."

A nevezési lapot a városháza portájáról lehet elvinni, vagy a INNÉT letölteni.

A nevezést a Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Főosztályára (II. em. 237.) kell eljuttatni, illetve megküldeni: 9021 Győr, Városház tér 1. címre. A borítékon fel kell tüntetni: „ Virágos városunk Győr ” verseny.

További infók, a díjak, jutalmak pontos összege ITT.

Hozzászólások