Keresés
-18O
Győr
2019.06.24., hétfő (Iván)

Jótékonysági nap állatbarátoknak a Győr Plazában

Offmedia- 2016.04.08. 09:56
383
Jótékonysági családi napot tartanak április 16-án a Győri Állatmenhely és a Győr Plaza jóvoltából. Macska- és kutyaszépségverseny is lesz, amire már most várják a jelentkezőket.
Az esemény délután fél kettőkor veszi kezdetét, amit a macska- és kutyaszépségverseny követ. A gazdik szeretett kis kedvenceit a látogatók is megcsodálhatják, majd kiderül, melyik állat a legszebb. A fordulók közötti szüneteket hasznos és tanulságos programok színesítik:

- Dr. Mátray Árpád állatorvos előadása a homeopátiás kezelésekről az állatgyógyászatban
- Nagy Balázs zenés műsorszáma
- Ebulo Kutyaiskola bemutatója


A fenti programokon túl, arcfestés és kézműves foglalkozások is lesznek, ahova nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is várják. A Győr-Moson-Sopron Megyei Állatvédőrségnek köszönhetően felelős állattartás totó is szórakoztatja a vendégeket. Az esemény műsorvezetője Harcsás Judit és Csiba Zsolt lesz, a zsűri elnökségi posztján pedig Földingné Nagy Judit fog majd ülni.

Arról azért ne feledkezzünk meg, hogy a menhely szívesen fogad adományokat is. A nemes cél érdekében bárki megajándékozhatja a menhely lakóit kutya- és macskaeledellel, takaróval, ágyneműhuzattal, törölközővel és tisztítószerekkel is. A felajánlások a menhelyi állatok javát fogja szolgálni!

Hozzászólások