Keresés
-18O
Győr
2020.02.17., hétfő (Donát)

Kábítószert termesztettek

Erdélyi József Attila- 2015.12.20. 11:37
316
Vádemelést javasol a rendőrség négy gyanúsított ellen, akik kábítószert termesztettek Jánossomorja térségében.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nyomozást folytatott N. D. 23 éves, T. D. 22 éves és F. A. 25 éves jánossomorjai lakosok ellen kábítószer birtoklása bűntett, T. B. 29 éves levéli lakos ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A mosonmagyaróvári járőrök lakossági bejelentést követően fedezték fel a kábítószergyanús növényeket 2015. július 27-én Jánossomorja külterületén. Az erdőben három különböző helyszínen, összesen 18 tő, szemmel láthatóan gondozott növényt találtak elültetve, amiket lefoglaltak. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a fiatalokat és megállapították, hogy a magokat saját használatra ültették, gondozták.A rendőrök a négy férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsítottakat kihallgatták az ügyben. A szakértői vizsgálatok megállapították, hogy mindannyian fogyasztottak tiltott szert és a lefoglalt növények kábítószernek minősülnek.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

police.hu


Hozzászólások