Keresés
-18O
Győr
2019.03.25., hétfő (Irén, Írisz)

Kábszer, alufelnik, abrocsok egy csomó húszezres - VIDEÓ

Offmedia- 2017.02.25. 11:01
2321
A győri nyomozók elfogtak egy helyi férfit, akinek a lakóhelyén nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot, készpénzt, valamint különböző gépeket, alufelniket és gumikat találtak.


A Győri Rendőrkapitányság nyomozói 2017. február 24-én délelőtt megjelentek O. Tibor 42 éves helyi lakosnál, mivel ellene a Győri Járásbíróság elfogatóparancsot bocsájtott ki. A házkutatás alkalmával a rendőrök a férfi lakásában és a pincéjében bruttó 366,9 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 29 gramm kristályos anyagot és nagy mennyiségű készpénzt találtak. Emellett a nyomozók több háztartási kisgépet, valamint összesen 227 darab gumiabroncsot és alufelnit is lefoglaltak, amelyek tulajdonjogát a gyanúsított nem tudta igazolni. A férfit elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán a 42 éves férfit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.


police.hu

Hozzászólások