Keresés
-18O
Győr
2019.06.19., szerda (Gyárfás)

Kamerarendszert telepítettek Győrújbarátra

Offmedia- 2016.12.15. 12:21
923
Térfigyelő kamerarendszert építettek ki és új körzeti megbízotti irodát adtak át Győrújbaráton.
A Győri Rendőrkapitányság - a rendőri feladatok hatékonyabb ellátása érdekében - új körzeti megbízotti irodát nyitott és ezzel együtt Győrújbaráton kiépített kamerarendszert vett át ünnepélyes keretek között 2016. december 14-én. Az avatáson részt vett Szalóki Géza polgármester, Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, Váczi Attila rendőr alezredes, kapitányságvezető, Horváth Szilveszter rendőr alezredes a kapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője, valamint az irodában későbbiekben szolgálatot ellátó körzeti megbízottak és a meghívott vendégek - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás:Rendőrség

Az ünnepélyes átadáson Szalóki Géza polgármester Úr elmondta, hogy a Győri Rendőrkapitányság eddig is folyamatosan elősegítette Győrújbarát közbiztonságának fenntartását, de fontos lépés, hogy ezentúl a körzeti megbízottak helyben tudják adminisztratív feladataikat is ellátni. Köszönetét fejezte ki nem csak a rendőrség, de megvalósítást segítő képviselő-testület támogatásáért is. Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok a megnyitón hangsúlyozta, hogy az új létesítménnyel még inkább elérhetővé válik a rendőrség a polgárok részére és mind az iroda, mind a kamerarendszer nagy segítség prevenciós és – szükség esetén – bűnüldözési célból is a kapitányságnak. Megköszönte polgármester Úrnak a kiépítéssel kapcsolatos támogatást és a Polgármesteri Hivatalban biztosított helyiséget is.

Az avatás lezárásaként a Győri Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai átvették az irodát és a rendőrségi objektum ténylegesen is megnyitotta kapuit a polgárok előtt.

Hozzászólások