Keresés
-18O
Győr
2019.06.18., kedd (Arnold, Levente)

Kedden lezárják a Kossuth utca egy szakaszát

Offmedia- 2017.04.15. 08:12
4536
A Városház köz és Jakobinus köz közötti szakaszt átépítési munkák miatt nem lehet megközelíteni.

Az átépítési munkák már február óta folynak, de az építkezés elérkezett abba a fázisba, hogy a forgalmat már nem lehet fenntartani ezen az útszakaszon – közölte Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet sajtószóvivője.

Kerülni a Liget utca – Radnóti út – Bercsényi liget – Jakobinus köz útvonalon lehet.

Egyben nem javasolják a Bálint Mihály, vagy Rába utca használatát a Kossuth utca helyett, mert mindkét lakóutca szűk beépítésű.

A lezárás miatt az 1 és 1/A jelű helyi járatú autóbuszok is terelőúton közlekednek kedd 08.00 órától: a belváros felől a Rába-kettős híd – Híd utca – Bercsényi liget – Radnóti út – Szalay utca – Liget út útvonalon járnak a buszok, a belváros felé pedig a Liget út – Szalay utca - Radnóti út – Bercsényi liget – Erkel Ferenc utca – Kossuth út útvonalon közlekednek.

Forrás:hirek.gyor.hu

Az autóbuszok nem érintik a Kossuth utcában a „Zsinagóga” (csak a Liget utca felé közlekedőkre vonatkozóan), „Kispiac”, „Budai Nagy Antal” utca elnevezésű megállóhelyeket és a Liget utcában a „Festő utca „ utcai megállóhelyeket.

A Bercsényi liget mindkét oldalán ideiglenes megállóhelyeket alakítanak ki a Városház köz és Erkel Ferenc utca közötti szakaszon. Az útlezárás és terelés várhatóan június közepéig lesz érvényben.

Hozzászólások