Keresés
-18O
Győr
2020.12.01., kedd (Elza)

Késelésig fajult a vita Győrben - videó

Offmedia- 2017.01.27. 10:21
1732
Még májusban szúrta egy férfi hasba ismerősét veszekedés közben. Vádemelési javaslatot tettek ellene.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytatott B. Attila 21 éves győri lakos ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.Forrás:Rendőrség

Mint arról korábban beszámoltunk
, a gyanúsított és a sértett között veszekedés alakult ki 2016. május 31-én 16 óra körüli időben, Győr egyik utcájában. A szóváltást követően B. Attila egy alkalommal hasba szúrta vitapartnerét és elsietett a helyszínről. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol orvosi ellátása után meg is kellett műteni.

A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakost, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A 21 éves férfi az elkövetés másnapján önként feladta magát a rendőröknek, akik őrizetbe vették és a Győri Járásbíróság 2016. június 3-án elrendelte előzetes letartóztatását.


Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a bántalmazás módja és eszköze alkalmas volt az elszenvedettnél súlyosabb, halálos sérülés okozására. A nyomozók B. Attilát gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben, az elkövetéshez használt kést pedig a helyszíni szemle során megtalálták és lefoglalták.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Megyei Főügyészségnek megküldte - közölte a rendőrség a honlapján.

Hozzászólások