Keresés
-18O
Győr
2019.06.18., kedd (Arnold, Levente)

Késsel fenyegetik egymást az afgánok Győrben

Erdélyi József Attila- 2016.09.08. 13:52
4112
Három afgán és egy pakisztáni előzetes letartóztatásban van, mert megfenyegették és megkárosították honfitársukat - írja a Kisalföld.

A bűncselekmény nem ezen a helyszínen történt!
Forrás:Off Média

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezett három afgán és egy pakisztáni származású férfit, akik Győrben szintén egy afgántól több mint 100 euró készpénzt és egy 150.000 forint értékű mobiltelefont vettek el.

A gyanú szerint az elkövetők Győr belvárosában hívták oda magukhoz a sértettet, akinek telefonját elkérték és 100 euró (kb. 31 ezer forint), valamint 2500 forint ellenében ígérték visszaadni. Ahogy szokott lenni, sem a telefon, sem pedig a pénzt nem került vissza a sértetthez.

Azonban az elkövetők ennyivel nem érték be: veréssel fenyegették a sértettet, mikor értékeit követelte vissza. Az egyikük megütötte, míg a másikuk  a "kibelezlek" kijelentés mellett kést fogott a sértett hasához.

A lapot dr. Takács Péter főügyész tájékoztatta arról: A kényszerítés bűntette és csalás vétsége miatt folyamatban lévő eljárásban a bíróság az ügyészség indítványának megfelelően egy hónapra elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását a szökés, elrejtőzés lehetősége miatt, illetőleg a tanúk befolyásolásának eshetőségére, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel. A végzés nem jogerős...


Forrás: kisalfold.hu

Hozzászólások