Keresés
-18O
Győr
2020.12.06., vasárnap (Miklós)

Két győri szakács is a legjobbak között

Offmedia- 2016.11.10. 15:41
7928
Az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában két győri szakács is bekerült a legjobbak közé.


A kereskedelmi csatornán futó műsor hamarosan győztest hirdet, azonban a versenyben még három szakácsnak kell lenyűgöznie a zsűrit. Az elődöntőben két győri is ott van, az egyikük Reider László, a másik pedig Wirgha Márk. Mindkettejük tudása és hidegvére juttatta őket el a dobogós helyekig.

Az előző adásban Pallag Dávidot nem juttatta tovább a Fördős Zével felálló szakmai zsűri, így a két győri szakácson kívül Németh Ádám maradt a legjobb három között.

Reider László halas töltelékkel töltött káposztája nem úgy sikerült, ahogy eltervezte azt korábban, de egy gyors újragondolásnak köszönhetően a tálalással és ízvilággal lehengerelte Sárközi Ákost, a Michelin csillagos séfet. Az improvizálás olyan jól sikerült, hogy László végül a legjobb háromban találta magát, de elmondása szerint meglepte az eredmény:

Kifejezetten meglepett, hogy az én nevemet mondták ki, adtak még egy esélyt arra, mit tudok.

A műsor csütörtöki adásában ismét búcsúznunk kell majd egy versenyzőtől, azonban az is ki fog derülni, hogy melyik az a két szakács, aki bejut a végső döntőbe és esélye van elnyerni a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot.

Hozzászólások