Keresés
-18O
Győr
2020.05.27., szerda (Hella)

Két hetes útlezárás a Mónus Illés utcában

Offmedia- 2016.12.01. 12:10
740

Mónus Illés utca
Forrás:Google maps

Előreláthatóan két héten keresztül lezárják a forgalmat a Mónus Illés utca a Táncsics Mihály utca és a Csokonai Mihály utca közötti szakaszon, ugyanis gázvezeték csere folyik. A terület nincs elzárva a célforgalomtól, de a munkagépek helyzetéből adódóan kisebb várakozásra kell számítani. Aki a Mónus Illés utcai bölcsődébe vinné gyermekét, attól azt kérik, hogy ne parkoljon a munkaterületre. Az autóbusz járatokat nem érinti az útlezárás.

Továbbá december 5-én és 6-án aszfaltozás miatt zárják el a forgalmat a Kiskúti út, az Ipar út és a Stadion út között. Ezeken a napokon délelőtt 8 és délután 5 óra között autóval nem lehet behajtani az útszakaszra. A lakóktól azt kérik, hogy két napig napközben ne használják parkolásra a Kiskúti utcát. Akinek udvari beállója vagy garázsa van az érintett szakaszon, attól szintén azt kérik, hogy egy másik utcában parkoljon az autójával.

A Kiskúti úti óvóda autóval csak a Puskás Tivadar út - Toldi út, vagy az Ipar út - Balassi út - Gömb utca útvonalon lesz megközelíthető.

A terelés az autóbuszokat is érinti, hiszen a  8, 8/b járatok mindkét napon az  Ipar út - Nagysándor József út útvonalon közlekednek és nem fogják érinteni a Kiskúti úti és Stadion úti megállóhelyeket.

Hozzászólások