Keresés
-18O
Győr
2020.12.01., kedd (Elza)

Kétszintes óvodával bővül a győri Audi Hungaria iskola

Offmedia- 2017.08.26. 09:02
1577
Az évek óta folyamatosan bővített oktatási központ ezúttal egy hat csoportot befogadni képes óvodaépülettel gazdagszik.

Új óvodát épít az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ számára a hajósi Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft, írja a Magyar Építők. Nettó 617,5 millió forintos beruházás keretében Győrben, a Bácsai úton valósítják meg a kétszintes, 1754 négyzetméter alapterületű épületet. A hat csoportos óvodához 85 négyzetméteres erkély és 211 négyzetméteres terasz is kapcsolódik majd, valamint szintén a fejlesztés része a külterület kialakítása 852 négyzetméteren.

Forrás:Audischule.hu

Az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány – a művelődési központ fenntartója – beruházásában megvalósuló projekt nem az első, melyet számukra az Aktív Kft. kivitelez: 2014-ben ez a cég építette fel az Audi Hungária Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium konyháját és étkezőjét is.

Az Audi iskolája egyébként tavaly ősszel is bővült: akkor a Strabag MML Magas- és Mérnöki Létesítmény Építő Kft. kivitelezésében egy új épületszárnyat, egy teljes egészében felújított és kibővített épületet, valamint egy új aulát vehetett birtokba az intézmény több mint ötszáz tanulója

Hozzászólások