Keresés
-18O
Győr
2020.08.05., szerda (Krisztina)

Kicserélik az utcanévtáblákat Győr belvárosában

Offmedia- 2017.06.27. 11:00
2197
A GYŐR-SZOL Zrt. az önkormányzattal együttműködve megkezdi a Győr belvárosában az utcanévtáblák cseréjét illetve a csere koordinálását.
A több ütemben zajló folyamat első szakaszában összesen 64 tábla kerül az épületek falaira, majd hamarosan újabb 90 táblát szerel fel a közszolgáltató. A táblák gyártására és kihelyezésére Győr önkormányzata biztosít forrást.

A táblák kétféle méretben készülnek (kisméretű tábla: 520mm X 270mm, nagyméretű tábla: 600mm X 270mm), anyaga három rétegű dibond lemez fekete kerettel, az időjárás viszontagságaitól UV-stabil lakkozás és extra erős tapadású fólia óvja.

Forrás:győr.hu
Az első 64 tábla a Baross Gábor út, Bécsi Kapu tér, Király utca, Kazinczy utca. Szabad sajtó utca és a Sarló köz épületeire kerül, majd további 90 táblát szerelnek fel a Bástya, a Teleki, A Jedlik, A Kisfaluy, a Dr. Kovács Pál, a Czuczor Gergely, a Csillag köz, az Iskola utca, a Gyógyszertár köz, valamint a Fazekas köz területén.

Ezzel párhuzamosan ugyancsak a belvárosban cserélik le a csikktartó hulladékgyűjtőket. A következő hetekben 115 új típusú szemetest helyeznek el a gyalogosforgalom útvonalaiban.

Hozzászólások