Keresés
-18O
Győr
2020.07.05., vasárnap (Emese, Sarolta)

Kihelyezett hulladékudvar Adyvárosban

Offmedia- 2017.04.22. 09:56
832
Ma lehet vinni a hulladékot, a Graboplast-sátorhoz reggel 8 és 16 óra között.

A GYHG Nonprofit Kft. a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Az esemény április 22-én szombaton, 8 és 16 óra között lesz Győrben, a Graboplast-sátor melletti sportpályán, a Szigethy Attila út és Ifjúság körút kereszteződésénél.

Forrás:GYHG

A szolgáltató felhívja a figyelmet, hogy veszélyes hulladéknak számító anyagokat nem lehet a gyűjtőponton elhelyezni, erre az állandó helyen működő hulladékudvarokban van lehetőség.

Az elektronikai, fém, papír, műanyag hulladékokat, nyesedéket, építési törmeléket, csomagoló anyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat szétválogatva veszik át a GYHG Nonprofit Kft. munkatársai.

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával. Azok, akiknek ilyen nincs, mert a társasházuk közösen fizet, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

A lomtalanítás a rendőrség és a közterület-felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

Hozzászólások