Keresés
-18O
Győr
2019.06.24., hétfő (Iván)

Kirándulnál a hétvégén? Hááááát...

Offmedia- 2016.04.08. 13:27
262
Megszoktad már az elmúlt napok időjárását, a napszemcsit felcsaptad és a rövidgatyát is előkészítetted. Rossz hírünk van: hagyd otthon a napszemüveget, a gatyót meg hajtogasd vissza a szekrénybe! Bocsi
Forrás:Getty/iStock

Pénteken
többnyire erősen felhős lesz az ég, a Dunántúlon és északon több helyen, délkeleten helyenként alakul ki eső, zápor, zivatar. A Dunántúlon többfelé megélénkül, néhol megerősödik a légmozgás, zivatarok környezetében akár viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-15 fok között valószínű. Napközben általában 20-25, a Nyugat-Dunántúlon 15-20 fok lehet.
Szombaton túlnyomóan borult lesz az ég, és országszerte várható eső, zápor, főként keleten egy-egy zivatar is kialakulhat. A Dunántúlon többfelé erős lesz a szél is. A leghidegebb órákban 7-13 fok lehet. A legmagasabb hőmérséklet a Nyugat-Dunántúlon 10 fok körül alakul, keletebbre egyre melegebb lesz, a Tiszántúlon 19-20 fok is lehet.
Vasárnap reggel, délelőtt még többfelé várható eső, záporeső, később egyre kevesebb helyen lehet csapadék. Az északkeleti országrész kivételével sokfelé megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 6-11 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 11-18 fok között alakulnak.

MTI

Hozzászólások