Keresés
-18O
Győr
2020.01.19., vasárnap (Sára, Márió)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Korábbi diákja várandós a győri színésztől - Nagy Balázs újra apa lesz!

Korábbi diákja várandós a győri színésztől - Nagy Balázs újra apa lesz!

Offmedia- 2016.08.15. 10:57
6893
Második gyermeke születik meg Nagy Balázsnak. A színész és a születendő kislány anyukája már 9 éve alkotnak egy párt, anno tanár-diák viszony volt közöttük.

A Jóban Rosszban Misije ismét apa lesz, ugyanis a 41 éves színész kedvese Gyurmánczi Dia, decemberre várja első babájukat. Nagy Balázs és balett táncos kedvese között eredetileg tanár-diák kapcsolat volt, megismerkedésük idején Dia mindössze 19 éves volt."Tavasz óta teljesen tudatosan készülünk arra, hogy babánk lesz. Tulajdonképpen amikor Dia 19 évesen a Győri Baletthez szerződött, abban az évben jöttünk össze. Azóta a kilencedik évben járunk. Tizennégy év a korkülönbség köztünk, de ezt akkor éreztük utoljára, amikor én még a tanára voltam. Nyilván én vagyok a domináns a kapcsolatban, de egyenrangú partnerként kezeljük egymást. Dia egyébként nem csak a szerelmem, hanem a lelki társam is. Az a jó, hogy közös az időbeosztásunk, illetve egy emeleten van az öltözőnk a Győri Színházban. Rengeteget dolgozunk külön, nincs alkalmunk megunni egymást" - mondta a boldog apuka a Borsnak.

"Szerencsére Diában az egészséges féltékenységnél több nincsen. Abdai polgárok vagyunk tavasz óta. Igyekszem is sokat otthon lenni, szerencsére, most nyári szünetünk van a színházban. Egyelőre egy babát terveztünk. Már a második felében vagyunk a várandósságnak, úgyhogy az mindig egy remek program, hogy figyeljük, ahogy mozog a baba a hasában" - tette hozzá Nagy Balázs.

A színész korábban már volt nős, de házassága zátonyra futott. Első gyermeke, Nagy Máté Gergely 2002-ben született, aki jelenleg édesanyjával él.

Hozzászólások