Keresés
-18O
Győr
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Körözötteket fogtak el

Offmedia- 2017.08.30. 12:27
898
A megyei egyenruhások végzik a munkájukat.
A győri járőrök 2017. augusztus 29-én 12 óra 10 perckor a város belterületén ellenőriztek egy 49 éves férfit, aki személygépkocsival közlekedett. Az intézkedéskor megállapították, hogy a gépjárművet a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság körözi és lefoglalását rendelte el.

Az ellenőrzés során a férfi adatait a központi nyilvántartóban ellenőrizték, mely során azt is megállapították, hogy nem rendelkezik vezetési jogosultsággal, mivel a Győri Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A jármű és csomag átvizsgáláskor a rendőrök a járművezető táskájában kábítószergyanús anyagot is találtak, amelyet lefoglaltak. A 49 éves férfit a helyszínen elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra, előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás:Police.hu
A Csornai Rendőrkapitányság járőrei 16 óra 5 perckor Szil községben igazoltattak egy helyi lakost, mely során megállapították, hogy a Csornai Rendőrkapitányság szabálysértési ügyben körözését rendelte el. Az 55 éves férfit elfogták, majd Csornai Rendőrkapitányságra előállították.

A Kapuvári Rendőrkapitányság beosztottai 17 óra 30 perckor Répceszemerén igazoltattak egy lövői lakost és megállapították, hogy a Soproni Rendőrkapitányság körözését rendelte el, mivel a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be. Az egyenruhások a 24 éves férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Hozzászólások