Keresés
-18O
Győr
2019.06.17., hétfő (Laura, Alida)

„Közlekedik a család” vetélkedő Győrben

Offmedia- 2016.04.19. 09:52
241
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága Győrben rendezi meg a „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei elődöntőjét.

Forrás:Getty/iStock

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága által meghirdetett családi vetélkedősorozat célja, hogy felhívja a közlekedők széles rétegeinek a figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára. A család, a közösség nevelő erejére való figyelemfelhívás.

A versenyre minden olyan 2 felnőttből és minimum 1 fő 6-17 év közötti gyermekből álló család jelentkezését várjuk, ahol a szülők valamelyike érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezik és legalább az egyik gyermek tud kerékpározni.

A vetélkedő Győr-Moson-Sopron megyei döntőjére 2016. május 21-én (szombaton) 9 órától 13 óráig Győrben, a Porsche Inter Autó Hungária Kft. Skoda telephelyén (Győr, Mécs László utca 3.) kerül sor.

A megyei versenyen való részvételhez az www.kozlekedikacsalad.hu oldalon várjuk a versenyezni szándékozó családok regisztrációját.

A megyei döntőn győztes család elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Győr-Moson-Sopron megyét az országos döntőn, amelyet az ORFK-OBB szervez meg, 2016. június 18-19-én Budapesten.  A megyei versenyen az első három család értékes ajándékutalványt nyer. Az országos verseny fődíja egy ŠKODA Rapid Spaceback 1.2 Tsi / 90 LE személygépkocsi. Az országos döntőn résztvevő minden család több értékes ajándékban, és a 2-20. helyezett család egy-egy hosszú hétvégére szóló magyarországi üdülésben részesül.

(A versennyel kapcsolatos további információk a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon szerezhető be.)

Hozzászólások