Keresés
-18O
Győr
2020.09.27., vasárnap (Adalbert)

Lájkverseny a végzős osztályok tablóira

Offmedia- 2017.06.07. 14:44
964
A megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítványa tablóversenyt szervezett a győri végzős diákoknak.
A kezdeményezést nagy érdeklődés kísérte. Nemcsak a tablók, de Győr belvárosa is a figyelem középpontjába került a közösségi oldalakon. A szervezők a legtöbb lájkot elérő osztályokat díjazták és egy különdíjat is átadtak Győrben, a Belga Étteremben, június 6-án. A első alkalommal szervezett tablóverseny hagyománnyá is válhat.

Kocsis Tibor alapítványi alelnök elmondta, hogy az Alapítvány ez év áprilisban különleges felhívással és lehetőséggel fordult a győri középiskolákhoz. A ballagó osztályok által készített tablók különleges megjelenésükkel régóta színes részét képezik a belvárosi tavasznak. A Győri Bevásárló Utcák Alapítványa még emlékezetesebbé kívánta tenni ezt az eseményt. Ezért is hirdette meg első ízben a tablóversenyt. A résztvevő osztályok tablóira a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány Facebook oldalán lehetett szavazni. A verseny díjazottjai a 2017. május 15. napjáig legtöbb szavazatot begyűjtő osztályok lettek. A díjak komoly felajánlásokból származnak, így a nyertes osztály minden tagja részesül belőle.

Nyertes osztályok és nyertes tablók

I. helyezett – GYMSZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégiuma – 12.C. 35 fő – 1900 lájk. Tablójuk a Bedő Pékség Kenyerecske Boltocskájának kirakatát ékesítette.

II. helyezett - GYSZSZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája – 12.b. 30 fő – 1400 lájk. Tablójuk a Szalai vendéglő kirakatában várta az érdeklődőket.

III. helyezett - GYSZSZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző – 12.I 25 fő – 1320 lájk. A tablót a Győri Látogatóközpont kirakatába helyezték ki.

Különdíj – GYMSZC Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma – 12.a osztálya.


Hozzászólások