Keresés
-18O
Győr
2019.05.20., hétfő (Bernát, Felícia)

Lesz eljárás Tarsoly Csaba ellen

Offmedia- 2016.05.27. 11:38
279
A vádirat korábbi hibáit kijavították...
Áprilisban számot adtunk róla, hogy a Fővárosi Törvényszék hiánypótlásra szólította fel a Fővárosi Főügyészséget, ugyanis hiányosan küldték meg a Quaestor-ügy vádirítait.

Az ügyészség egy mintegy 30 oldalas hibalistát kapott, és sokáig kérdéses volt, hogy eleget tesznek-e bíróság kérelmének. Hiszen akkor még azon az állásponton voltak, hogy "akkor sem tudnák megcsinálni a hiánypótlást, ha akarnák".

Forrás:MTI/Szigetváry Zsolt

Most viszont közleményben jelentették be, hogy végül kijavították a korábbi hibákat, „a jogszabályi előírások és technikai lehetőségek keretein belül” teljesítették a kérést.

A bíróság többek szerint azért tartotta hiányosnak az 1548 oldalas vádiratot, mert azt mondták, az nem tartalmazza megfelelően a bizonyítási eszközök megjelölését, valamint azt, hogy melyik bizonyíték pontosan melyik cselekmény bizonyítására is szolgál.

Az ügyészség közleményében kifejtette, hogy a bíróság kérésének megfelelően részletezték, hogy a végzésben hivatkozott 5 terabyte kapacitású lemezen lévő bizonyítékok mely cselekmények bizonyítására szolgálnak.


Hozzászólások