Keresés
-18O
Győr
2020.08.04., kedd (Domonkos, Dominika)

Mama, pénz kell!

Erdélyi József Attila- 2016.02.17. 00:00
393
Befejeződött az eljárás annak a férfinak az ügyében, aki pénz csalt ki egy idős hölgytől.

A kép csak illusztráció!
Forrás:Getty/iStock

Még tavaly látott napvilágot az a történet, mikor egy budapesti férfi pénzt csalt ki egy idős győri nőtől. Aki esetleg nem lenne tisztában a történettel, annak elmondjuk, hogy M. László (42) még tavaly februárban hívta fel a 79 éves nénit, majd az unokájának kiadva magát, pénzt kért tőle.

A csaló arra hivatkozott, hogy külföldről tart hazafelé, de elromlott a kocsija, ezért sürgősen pénzre van szüksége. A hölgy persze azonnal belement a dologba és egy percig sem kételkedett, hogy az unokájával beszél telefonon. Abban is megegyeztek, hogy a megbeszélt összegért, a férfi egyik barátja fog menni. Így is történt...

Pár nappal később értesítette csak a rendőrséget a mama, mikor a családtól megtudta, hogy csalás áldozata lett. A győri nyomozók az adatgyűjtés után, egy elfogatóparancsot adtak ki a férfi ellen. A körözött személyt, a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei fogták el és gyanúsítottként hallgatták ki a csalással kapcsolatban.

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Hozzászólások