Keresés
-18O
Győr
2019.03.25., hétfő (Irén, Írisz)

Már nem megy fel a pumpa, ha az Arrabona udvarban akarunk parkolni

Erdélyi József Attila- 2016.10.25. 12:18
1390
Az átépítésnek köszönhetően rendezettebbé vált az Arrabona udvar. Könnyebb a parkolás és a közlekedés is az udvarban, illetve a zöldterület is növekedett.

Az Arrabona udvarban való közlekedés kész rémálom volt az autósoknak, hiszen a szűk közlekedési területek megnehezítették a parkolást, amely sokszor szabálytalanul megálló gépkocsikhoz vezetett és rengeteg koccanást idézett elő. Ezt a problémát a városvezetés már korábban észlelte, ennek érdekében még idén augusztusban kijelentették: felújítják az Arrabona parkolót!

A húszmillió forint értékű felújításnak köszönhetően 58-ról 66-ra növekedett a parkolóhelyek száma.

Radnóti Ákos városüzemeltetésért felelős alpolgármester kiemelte, hogy az elmúlt években megfigyelhetőek voltak az újítások: felfestett motoros parkoló és rakodóhely, valamint a mozgáskorlátozottak számára két helyet is kialakítottak. A mostani fejlesztés azonban, gyökeresen megváltoztatta az Arrabona udvarban való parkolást.

A rendezettebb parkoláson felül javították a közvilágítást, valamint a zöldterületeket is növelték. Az ősz folyamán még négy fát ültetnek el. A jövőben pedig telítettség jelző táblával is szeretnék segíteni az autósok tájékozódását.

Forrás:Olvasó


Hozzászólások