Keresés
-18O
Győr
2019.08.20., kedd (István)

Megyei elismerést kapott a SZE tanára

Offmedia- 2016.06.27. 09:59
281
A Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kara szombati diplomaátadó rendezvénye elsősorban a friss-diplomások köszöntéséről szólt, ám ők nem juthattak volna el életük e fontos állomásához, ha elhivatott tanáraik ebben nem segítettek volna.
Egy ilyen kiváló főiskolai tanár vehette át a megyei önkormányzat elismerését– a „Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díjat, Ifjúsági Tagozatban” – szombati ünnepi alkalom keretében.
A „Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díjat Ifjúsági Tagozatban” ebben az évben dr. Gál Zoltán, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar főiskolai tanára érdemelte ki. Számára a kitüntetést dr. Pető Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke adta át.


A díjazott méltatásában többek között az alábbiak szerepeltek: „Dr. Gál Zoltánt magas színvonalú munkája, tanítványai és fiatal kollégái támogatása, aktív közéleti tevékenysége teszik méltóvá arra, hogy nyugállományba vonulása előtt megyei elismerésben részesüljön. Az ifjúságért, a felsőoktatásban, a kultúra-közvetítő szakember-képzés területén két évtizeden át végzett áldozatkész pedagógiai és közösségi munkájáért veheti át a megyei elismerést.”

Hozzászólások