Keresés
-18O
Győr
2021.03.03., szerda (Kornélia)

Minden, amit a Dunakapu téri korcsolyapályáról tudni érdemes!

Offmedia- 2016.11.17. 13:48
6281
Tavaly óriási népszerűségnek örvendett a Dunakapu téren felállított korcsolyapálya. Természetesen, idén sem maradhat el. Az árakról és nyitva tartásról lent olvashatsz:


A pályát idén is a győri jégkorongsport szakemberei fogják üzemeltetni. A pályát már építik, ugyanis a hivatalos megnyitóra (november 25.) már 15-20 centiméteres jégre van szükség, hogy önfeledten lehessen élvezni a korcsolyázást.

A pályára minden páros órában engedik a korcsolyázókat. Hétfőtől csütörtökig délelőtt tíztől este nyolcig, pénteken, szombaton és vasárnap pedig este tízig lehet igénybe venni a jégpályát, ahol másfél órát lehet mozogni, amit szintén másfél óra karbantartás követ. 


A pálya használati díján nem változtattak, az adventi időszakban és a karácsony végéig 500 Ft-ba kerül. Ezt követően a felnőttjegyeket már ezer forintért lehet majd kapni.

A helyszínén ismét lesz lehetőség korcsolyabérlésére is, ez egységesen december 28-ig 500 forint lesz. Szombaton és Vasárnap délelőtt kilenc és tíz óra között korcsolyaoktatást tartanak a 10 éven aluli gyerekeknek. Minden vasárnap este hat órától  jégrevüt mutatnak be.

Hozzászólások