Keresés
-18O
Győr
2020.02.17., hétfő (Donát)

Mire jó még a győri állatkert? Mondjuk lánykérésre...

Offmedia- 2016.06.03. 16:57
660
Nem mindennapi eseménynek, egy lánykérésnek , lehetett szemtanúja aki múlt vasárnap a győri állatkertbe látogatott. Akadnak olyan pillanatok, amikor még a férfiak is kútba dobják önérzetüket és képesek kalapot emelni az igazi romantika előtt. Valószínű ez történt Fodor Richárddal is, aki néhány hónapja furcsa kéréssel fordult a győri állatkert munkatársaihoz: a parkban szeretné megkérni a barátnője kezét. Természetesen az intézmény vezetősége támogatta a fiatalember elhatározását, főleg miután megosztotta, kapcsolatuk történetét, és hogy miért pont az állatkertet választotta a „Nagy Kérdés” feltevésének helyszínéül.

Dalma és Richárd  nagyon szeretik az állatokat, első randevújuk helyszíne is a győri állatkert volt.  Azóta minden évben az évfordulójuk környékén kilátogatnak a parkba. Az idén ünneplik megismerkedésüknek 10. évfordulóját, így Ricsi úgy gondolta, hogy az időpont és a helyszín is a legalkalmasabb a lánykérésre. Így hát egy nagy molinót készítettet, melyre egyetlen mondatot írtak: „ Dalmi leszel a feleségem?” és elhívta párját egy szokásos májusi állatkerti sétára.


Dalma semmit nem sejtett az akcióból, ám a gibbon-szigethez érve azonnal megpillantotta a neki szánt képet. A lánykérés természetesen szóban is megtörtént, és mi lehetne a válasz egy ilyen eseményre: egy nagyon nagy IGEN!

 
Minden csoda egy napig tart. Léteznek azonban olyanok, amelyek elkísérnek egy egész életen át. Totális meglepetés és váratlan varázslat.Szöveg és kép: zoogyor.com

Hozzászólások