Keresés
-18O
Győr
2019.07.16., kedd (Valter)

Szexi fotók ide vagy oda, a győri MSZP-s a politikánál maradna

Offmedia- 2017.03.30. 09:46
3680
A politika mellett maradna Mihócza Szilvia, a győri MSZP-s politikus, aki fehérneműs fotóiról vált híressé.


Tavaly kapott sajtóvisszhangot Mihócza Szilvia, a győri MSZP-szervezet elnökségének tagja, mikor nyilvánossá tette szexi fehérneműs képeit. A politikus szerint  a fotósorozat csak és kizárólag maga és párja örömére készült el, melyeket továbbra is bárki megtekintheti a közösségi oldalán.

- Sem szégyellnem, sem letagadnom nem kell. Ha egyszer valamit közzétettem, annak az interneten örökre nyoma marad, szóval felesleges lenne törölnöm a fotókat
- mondta Mihócza Szilvia a Borsnak.

- Ráadásul a fotók a politikai munkában is segítenek, mivel sok választó megismert engem és a helyi szervezetet, akik egyébként nem ismertek addig engem és a munkánkat - tette hozzá a lapnak az MSZP-s politikus. Bár Mihócza Szilvia nem kapott pénzt a fotókért, a képsorozat akár be is indíthatta volna modellkarrierjét, mégis nemet mondott.– Több konkrét ajánlatot is kaptam reklámügynökségektől, fotóügynökségektől, illetve hivatásos fotósoktól. Ez nagyon jólesett, de fel sem merült bennem, hogy szakítok a politikával. Nincsenek ezzel kapcsolatos tévképzeteim, nem emlegetném együtt magam hivatásos modellekkel. Csak a baráti körömből 10–12 embert tudnék mondani, akik rajtam kívül is nyugodtan kikerülhetnének az újságok címlapjaira – mesélte Mihócza Szilvia.

A politikus szerint nagyrészt pozitív visszajelzéseket kapott és szerencsére a internetes zaklatók sem találták meg.

– Akik rossz véleménnyel voltak rólam, nem tudták összeegyeztetni a politikát a fotózással. De őket is megnyertem magamnak egy-két mondattal – tette hozzá Mihócza. 

Habár tény, hogy sok a pozitív visszajelzés a fotósorozat miatt, a politikus szeretné, ha inkább elvégzett munkája kapna hangsúlyosabb szerepet a nyilvánosságban.

Mit gondolsz? Helyénvaló dolog, ha egy politikus fehérneműs képeket oszt meg magáról?
Persze, mi a baj ezzel?
A képekkel nincs baj, de ne tegye nyilvánossá!
Egy politikusnak nem szabadna szexi képeket megosztania magáról!
Poll Maker

(Bors)


Hozzászólások