Keresés
-18O
Győr
2020.09.27., vasárnap (Adalbert)

Mutogatós férfi szólítgat le kislányokat Győrben

Offmedia- 2016.02.27. 12:25
507
Egy iskola előtt vette elő a nemi szervét két gyereknek...

Forrás:Getty/iStock

Szerkesztőségünk egy nagyon kényes és felháborító történetre lett figyelmes a legnépszerűbb közösségi portálon. Mivel az OFF MÉDIA GYŐR weboldal NEM CSAK azért alakult, hogy minden ízében kiszolgálja a győriek híréhségét, hanem azért is, mert kötelességünknek érezzük, hogy a hasonló történeteket megosszuk mindenkivel és együttes erővel tegyünk az ilyen rémálomba illő sztorik ellen!

A szülő elsődleges feladata az, hogy a saját gyerekét megvédje, óvja mindentől! Ebben azt hiszem, nem kell vitatkoznunk senkivel! A napi rutin között ott van, hogy amíg a gyerek iskolában, addig az anya és az apa dolgozik. Na, és itt jön a bökkenő...!

A horrorba illő történetet, egy anyuka osztotta meg egy facebook csoportban és mondanunk sem kell, hogy nagy port kavart! Jogosan!

A történet szerint, az anyuka (akinek a nevét nem említjük meg) szokásos módon iskolába küldte a gyermekét az egyik adyvárosi intézménybe. Azonban az iskola előtt, egy férfi szólította le a kislányt és annak társát, aki szintén kiskorú. A férfi elővette nemi szervét és közben ízléstelen dolgokat mondott a lányoknak.

Az eset után a gyerekek azonnal beszéltek szüleikkel és az iskola dolgozóival, akik pedig jelezték ezt a rendőrségen!

Az óvatosságra intő anyuka megosztotta történetét a portál egyik csoportjába, ahol a tagok összefogtak és együttes erővel keresik/ték a mutogatóst. Volt olyan, aki nyomban biciklire pattant és körbejárta Adyvárost, hátha a nyomára bukkan a féregnek! Sajnos eredménytelenül…

A megrémült anyukától egy személyleírást is kapott a csoport:

,,Kb 170 cm magas,barna borostás,halántékán őszülő,picit pocakos,40-50 év körüli. ruházata fekete, baseball sapka,rövid barna bőr kabát!"

Ha esetleg valaki felismerné vagy tetten érné a szatírt, az azonnal jelezze a rendőrség felé. Ne hagyja megszökni! Testi fenyítést habár megérdemelne a mutogatós, azért ne próbálkozzunk ezzel, mert hátha mi is megütjük a bokánkat!


Legyünk résen!
Hozzászólások