Keresés
-18O
Győr
2020.12.01., kedd (Elza)

Nagy bulit hozott, rengeteg érdeklődőt vonzott az adyvárosi Tóparty

Offmedia- 2017.08.06. 11:05
2119
Nagyon népszerű volt és ismét nagy sikert aratott a hagyományos adyvárosi Tóparty, amelyet szombaton rendeztek meg. Ez már a negyedik Tóparty volt a sorban.

Adyvárosban sok kisgyerekes család, illetve idősebb ember lakik, a szervezők igyekeztek mindenkinek a kedvében járni. A nap folyamán gyermekkoncertek és ingyenes programok: légvár, kisvasút, omnibuszos utazás, pónilovaglás, ügyességi játékok várták a kilátogatókat. Reggel a téti fúvószenekar adott ébresztőt, majd a Zabszalma zenekar a kicsiknek szolgáltatta a zenét. Délután a Country Arrabona lépett fel. Este pedig jöhettek a mindenki által ismert és kedvelt magyar előadók.

Forrás:Off Média

A fellépőket ezúttal is szerencsésen választották meg a szervezők, a győri fesztiválközpont munkatársai. Korábban például az Apostol vagy a Neoton Família műsora aratott nagy sikert, tegnap pedig Soltész Rezső majd az főfellépő, Szikora Róbert és az R-GO talán még nálunk is több embert vonzott a tó melletti-mögötti füves területen felállított színpad elé. Az R-GO nem takarékoskodott, kétórás koncertet adott, tele lendülettel, szívvel, energiával, érzelemmel, felsorakoztatva a nyolcvanas-kilencvenes években egy ország énekelte slágereiket.

Forrás:OFF média

A Tóparty alkalmával átadták a városrész szolgálatáért díjat is, amelyet idén Korsós György Tamásné vehetett át Radnóti Ákostól, a városrész önkormányzati képviselőjétől, a Tóparty egyik létrehozójától.

Hozzászólások