Keresés
-18O
Győr
2020.12.02., szerda (Melinda, Vivien)

Nem indult az autója, felgyújtotta

Offmedia- 2017.08.08. 11:16
7642
A Daewoo nekiment a Skodának, vezetője kiszállt, majd visszaült, és benzint locsolt szét az autójában. Aztán már égett is a jármű...
A Facebookon volt olvasható a nem mindennapi történet, amelyben egy győri lakos osztotta meg ma hajnali élményeit a nagyvilággal. Íme:

"Szokásos esti, néha éjszakába nyúló kerékpártúrámról hazafelé arra lettem figyelmes, hogy az otthonomtól néhány száz méterre a rendőr-, és tűzoltóautó fényei törik meg az utca árnyait. Szakmai ártalmamtól vezérelt kíváncsiságom természetesen arra ösztökélt, hogy tovább guruljak és megnézzem, ugyan mi történhetett hajnali három óra előtt néhány perccel, ami a hivatalos szerveket sem hagyja pihenni!?2

Forrás:Facebook
"Nehezen akartam hinni a szememnek, de még meglepőbb volt amit az eset kapcsán a füleimmel hallottam! Történt ugyanis, hogy a Tihanyi Árpád úton kiégett egy autó! Mint azt a nevét elhallgató kedves hölgytől megtudtam, ő a legközelebbi házban lakik és egy csattanásra lett figyelmes."

Forrás:Facebook
"Miután azonnal kinézett az ablakon azt látta, hogy a Daewoo kisautóból kiszállt egy férfi, megnézte, hogy milyen sérülést okozott egy, az orvosi rendelő bejárata előtt parkoló Skoda autó bal hátuljában, majd megpróbált tovább hajtani, de az autó nem indult."

Forrás:Facebook
"Ezt követően fejét és felső testrészét pléd szerű anyaggal letakarta, az általa vezetett kocsit néhány métert visszatolta, majd egy kannával a kezében visszaült az autóba és annak tartalmát az utastérben szétlocsolta. Néhány másodperc elteltével kiszállt és felgyújtotta az autót, majd mindent hátrahagyva elsétált a Somogyi Béla utca irányába, ahol aztán elnyelte őt az éj sötétje."

Az esetről is hírt adó kisalfold.hu értesülései szerint a győri rendőrök keresik a gyújtogatót.

Hozzászólások