Keresés
-18O
Győr
2019.06.17., hétfő (Laura, Alida)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Ököllel arcon ütötték, késsel fenyegették és még a telefonját is lehúzták

Ököllel arcon ütötték, késsel fenyegették és még a telefonját is lehúzták

Offmedia- 2016.04.04. 10:57
285
Na, ne már!

Kapaszkodj meg, mert egy igazán kretén sztorit mondunk...


Vasárnap, napsütés, Győr belváros

Az alcím alapján a legtöbb olvasónak a tegnapi kirándulás vagy az édes semmittevés jutna eszébe. Itt a jó idő, lehet nyalni a fagyikat, a csajok kezdenek lenge öltözetben feltűnni és lássuk be, a napsütésben még a kedvünk is jobb...

"Kényszer-szerződés"

Vasárnap (2016.04.03.) kora délután történt az az eset, mikor egy 14 éves fiú útnak indult a belvárosba, hogy egy kicsit kikapcsolódjon. A séta alkalmával találkozott két 19 éves fiúval, akiket látásból ismert. Pár szót váltottak, majd az egyik srác azt kérte a 14 éves gyerektől, hogy menjen fel vele a lakásába (Valószínű, hogy a két 19 éves srác már akkor úgy lépett fel a kölyök ellen, hogy nem volt más választása...)

A lakásban aztán se szó, se beszéd, az egyik srác arcon ütötte a 14 éves fiút, majd elvette a telefonját! Ezt követően a két 19 éves srác késsel fenyegette a kicsit, hogy adja el a mobilját! A kényszerítés hatására, aláírattak a suhanccal egy "szerződést", amelyben az adás-vételről volt szó. Miután a fiú aláírta a papírt, a két fiatal elengedte a lakásból.

Forrás:police.hu


Ezt követően a rendőrök könnyűszerrel beazonosították a két srácot, akiket a lakásukon elfogtak, majd a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a két tettest - őrizetbe vételük mellett - rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Milyen büntetést adnál a 19 éves fiúknak?
Boxmeccs a sértett édesapjával
Kuvasz a nyakba
Egy életen át tartó hasmenés
Rémálmok
Poll Maker

Hozzászólások