Keresés
-18O
Győr
2019.05.20., hétfő (Bernát, Felícia)

Összeverte szobatársát a győri munkásszállón

Offmedia- 2016.12.06. 10:59
2686
A rendőrök elfogtak egy 27 éves újkígyósi férfit, aki az egyik győri munkásszállón szóváltást követően többször megütötte szobatársát.

Forrás:police.hu

A rendőrségre érkezett bejelentés arról, hogy 2016. december 5-én hajnali 2 óra körül az egyik győri munkásszállón két férfi összeverekedett. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, lakótársával azon vesztek össze, hogy a férfi a késő esti órákig hangosan szórakozott, amivel zavarta őt a pihenésben. A szóváltásból dulakodás lett, ami közben S. Imre 27 éves újkígyósi lakos először ököllel, majd az egyik ágyról letört karfával ütötte a sértettet. A rendőrök a verekedő férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Mivel a helyszínen felmerült a gyanú, hogy S. Imre kábítószert fogyasztott a járőrök vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

Forrás:police.hu

Forrás:police.hu

Forrás:police.hu

A Győri Rendőrkapitányságon a 27 éves férfit súlyos testi sértés bűntett kísérletének és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Hozzászólások