Keresés
-18O
Győr
2020.08.04., kedd (Domonkos, Dominika)

Pályaválasztási nap a győri laktanyában

Offmedia- 2016.12.08. 12:19
1073
2017. január 13-án, a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred pályaválasztási napot tart a laktanyában, melynek célja, hogy minél szélesebb körben megismertessék az ezrednél lévő munkalehetőségeket és az ezzel kapcsolatos karrierépítés lehetőségét a katonai pálya iránt érdeklődőkkel.


Jelen lesznek a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia, valamint a Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj képviselői is, akik a középiskolai, illetve a felsőoktatási képzéseket vezetik.
A Magyar Honvédség 8. számú Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság személyre szóló lehetőségekről nyújt részletes tanácsadást az egész honvédség körében meglévő beosztások és szakmák vonatkozásában.

A programok kezdéseként 09:00 és 13:00 órai kezdettel az ezred vezénylő zászlósa mutatja be az alakulatot, rövid betekintést nyújtva a katonák mindennapi életébe. Szó lesz a bérezésről, a katonává válás feltételeiről, illetve lehetőség nyílik arra, hogy a már az ezred állományában szolgáló különböző rendfokozatú katonáktól személyes beszélgetés során a látogatók képet kapjanak az alapkiképzésről, az iskolai képzésekről vagy a hétköznapok megpróbáltatásairól.
Az érdeklődők megtekinthetik a technikai parkot, ahol szakemberek nyújtanak átfogó képet a jelenleg használatban lévő fegyverrendszerekről. Kipróbálhatják a repülőgép szimulátort, illetve fegyverbemutató során kézbe vehetik a katonák által használt lőfegyvereket.

Regisztráció során nem szükséges más csak a résztvevők neve, illetve iskolai csoportoknál elegendő, ha a kísérő tanár neve, az osztály létszáma és az iskola neve szerepel. Természetesen a pályaválasztás napján a főbejáratnál is lehet regisztrálni egyénileg, akinek nem áll módjában interneten regisztrálni, vagy csak aznap dönt úgy, hogy érdeklődik a rendezvény iránt. Gyermekeiket szüleik is elkísérhetik, hiszen a program nem korosztály függő.

Forrás:pixabay.com

Életkortól függetlenül mindenkit szeretettel várnak a laktanya pályaválasztási napján!

Hozzászólások