Keresés
-18O
Győr
2020.10.20., kedd (Vendel)

Pénteken Állatkertek éjszakája Győrben is

Offmedia- 2017.08.24. 09:11
1200
Tizenkét magyarországi helyszínen várja látványetetésekkel, meghosszabbított nyitvatartással és különleges programokkal a látogatókat augusztus 25-én az Állatkertek éjszakája elnevezésű rendezvény.
A programot a budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veresegyházi állat-bemutatóhelyek részvételével szervezik meg hatodik alkalommal.

Augusztus utolsó péntekének estéje, amely az Állatkertek Éjszakájának immár hagyományos időpontja, ebben az esztendőben augusztus 25-ére esik. Ezen az estén az ország tizenkét településén tizenkét bemutatóhely várja esti, illetve éjjeli nyitva tartással és egyedi programokkal az érdeklődőket.

Forrás:Zoo Győr
Győrben, a Xantus János állatkertben augusztus 25-én meghosszabbított nyitva tartással 22 óráig várják a látogatókat. A hangulatos fáklyákkal megvilágított sétányokon izgalmas programokkal várnak mindenkit. Az Állatkertek Éjszakája külön programjai 16 óra után kezdődnek.

A látogatókat különleges, élőben közvetített látványetetésekkel is várjuk. Ahol többek között a csuklyás majmok, a tapír család és az örvös medvék etetését is megfigyelhetik, sőt részeseivé is válhatnak. A nap folyamán testközelből is meg lehet ismerkedni a kertben körbevezetett Zoo Show sztárjaival. Ebből az alkalomból, hangulatos, az éjszakai vadon hangulatát megidéző állatbemutatókkal is készülnek.

Hozzászólások