Keresés
-18O
Győr
2019.06.18., kedd (Arnold, Levente)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Videó: pofon, rugdosás, anyázás - összeverekedtek a buszsofőrrel a piros lámpánál

Videó: pofon, rugdosás, anyázás - összeverekedtek a buszsofőrrel a piros lámpánál

Offmedia- 2017.03.28. 11:35
10045
A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy nővel, két férfival és egy buszsofőrként dolgozó férfival szemben, akik 2016 nyarán egy közlekedési szituáció miatt verekedtek egymással Győrben.
A buszsofőr egy üres autóbuszt vezetve haladt Győrben, mikor az egyik körforgalom előtt – már a záróvonalon – sávot váltva besorolt elé egy autó, melyet a vádlott nő vezetett, mellette a II. rendű vádlott foglalt helyet. A pirosat jelző első közlekedési jelzőlámpáig így egymást követve haladtak, előttük még egy autó ment, melyet a vádlott nő testvére, a IV. rendű vádlott vezetett.

A piros jelzőlámpánál a buszvezető leszállt a buszról és az előtte álló autó jobb oldalához lépett, majd az ablakon át számonkérte a vezető nőtől és társától a korábbi manővert. Ennek során az anyósülésen ülő II. rendű vádlott és a buszsofőr kölcsönösen szidalmazni kezdték egymást, illetve a buszsofőr obszcén szavakkal becsmérelte a nőt. Ekkor a II. rendű vádlott kiugrott az autóból, számonkérte a buszsofőr kifejezéseit, majd lökdösni, illetőleg ütni kezdte őt. A buszsofőr a támadást részben hárította, részben viszonozta.

A VIDEÓN MEGTEKINTHETŐ AZ EGÉSZ VEREKEDÉS!

A verekedésbe a IV. rendű vádlott azzal kapcsolódott be, hogy nekifutásból belerúgott a buszsofőrbe. A kölcsönös szidalmazás ekkor hármuk között folytatódott, majd II. és IV. rendű vádlottak visszaültek a gépkocsikba és a buszsofőr is visszaindult a buszhoz.

Ekkor ugrott ki az általa vezetett autóból a vádlott nő, aki a buszsofőr után indult, adott neki egy pofont, melyet a buszsofőr ugyancsak hárított. A kölcsönös lökdösődésnek a II. rendű vádlott azzal vetett véget, hogy kiszállt az autóból, majd torkon ragadta és földre vitte a buszsofőrt. A földről felálló buszsofőr ezt követően arcon ütötte a II.r. vádlottat úgy, hogy attól lerepült annak napszemüvege. A IV. rendű vádlott ezt látva nekifutásból újra megütötte a buszsofőrt, majd kölcsönös szidalmazások közepette mindenki visszaszállt járművébe és a két személyautó a piros lámpajelzés ellenére elhagyta a helyszínt.

A verekedés következtében a vádlottaknak – a buszsofőrön kívül – nyolc napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek.

Az ügyészség a vádlottakat csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével, valamint a buszsofőrt ezen felül testi sértési cselekmények elkövetésével is vádolja.

Hozzászólások