Keresés
-18O
Győr
2020.07.05., vasárnap (Emese, Sarolta)

Robotzsaru avatta fel a belvárosi rendőrirodát - fotók

Gyurina Zsolt- 2017.06.14. 12:28
1246
Megszépült a Bajcsy-Zsilinszky út és Baross út találkozásánál található, a járőrözőknek létesített betérő, és még kaputelefonos ügyelet is van.
Kip-kop, illetve Kid Cop, a miniatűr robotzsaru avatta fel a Bajcsy-Zsilinzsky út 38. alatt fekvő Belvárosi Rendőrirodát, köszöntve szépen a megjelenteket, tájékoztatót tartva az eseményről. A nem túl nagy, de annál hasznosabb iroda megszépült, most már nyugodt szívvel használhatják a járőröző rendőrök. Akiknek egyébként, mint a sajtótájékoztatón elhangzott, az utcán helyük, hogy védjék a lakosságot, javítsák a közbiztonságot, szóval inkább csak pihenőként használják majd a helyiségeket. Viszont van kaputelefon a bejárat mellett, amelyen bárki bármikor riaszthatja a megyei kapitányságot, a rend éber őreit.

Kip-kop (ez magyarosodott a Kid Cop-ból, vagyis a gyerekzsaruból) egyébként egyedüliként szolgál a megyében, az aranyos kis játékrendőr a gyerekek kedvence, bemutatókon, felvilágosító kampányok idején nagyon népszerű, megszeretteti a kicsikkel a rendőri munkát. Ára 200 ezer, viszont ezért a pénzért fekvőtámaszokat nyom és táncolni is tud.

Borkai Zsolt polgármester az átadón elmondta, hogy a polgárok biztonsága az egyik legfontosabb, amelyért sokat tesznek, és tudják, hogy sosem lehet tökéletes. Mindenesetre a belvárosban munkálkodó rendőrök megérdemeltek egy megszépült szolgálati helyet, a mi biztonságérzetünk pedig egy kicsit jobb lett.

Hozzászólások