Keresés
-18O
Győr
2019.04.24., szerda (György)

Segítséget kért, aztán leütötte és kirabolta áldozatát

Offmedia- 2016.05.04. 09:16
245
Fél órán belül elfogták a tettest...

2016. május 1-én 4 órakor érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy ismeretlen férfi bántalmazott egy helyi lakost, majd elvette pénztárcáját - benne személyes irataival és készpénzével -, valamint a mobiltelefonját. A járőrök felvették a kapcsolatot a sértettel, aki elmondta, hogy gyalogosan indult hazafelé, amikor váratlanul mellészegődött egy férfi.

Forrás:police.hu

Az ismeretlen személy segítségkérés indokával a közeli fás-bokros terület felé hívta későbbi áldozatát, majd ott többször olyan erővel megütötte, hogy a sértett a földre esett. A rendőrök adatgyűjtést követően azonnal megkezdték a bűncselekmény feltételezett elkövetőjének beazonosítását, melynek eredményeképpen fél órán belül – a helyszín közelében – igazoltatták Ő. Péter 33 éves győri lakost. A gyanúsított ruházatának átvizsgálásakor megtalálták az áldozat pénztárcáját és iratait. Az egyenruhások a tettest elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Forrás:police.hu

A Győri Rendőrkapitányságon a 33 éves férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A Győri Járásbíróság 2016. május 3-án a győri lakos előzetes letartóztatásba helyezéséről határozott.


Hozzászólások