Keresés
-18O
Győr
2019.06.18., kedd (Arnold, Levente)

Szurkolói klubot nyitnak Győrben az Európa Bajnokság idejére

Offmedia- 2016.06.06. 13:44
451
Szurkolói klubot nyit a labdarúgó Európa Bajnokság idejére az Új Nemzedék Központ győri közösségi terében.

Győr, 2016. június 6. – Győrben, a Rómer Házban nyit szurkolói klubot június 10-től az Új Nemzedék Központ, ahol a fiatalok biztathatják a magyar futballválogatottat az Európa Bajnokság alatt. Az ingyenes mérkőzésvetítéseken túl TeqBall, Xbox és csocsó bajnokságokkal várja a fiatal focirajongókat az ÚNK. A versenyeken fesztivál belépőket, az EB hivatalos labdáját és a magyar válogatott mezeit is megnyerhetik a fiatal drukkerek.

Forrás:Getty/Europress

Június 10-től az ország 18 pontján, így Győrben is nyit a közösségi terében EB szurkolói klubot az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó Új Nemzedék Központ. A Klubban kültéri nagykivetítővel és egy új magyar sporttalálmánnyal, egy Teqball asztallal is várják az érdeklődőket.

„A mérkőzések között számos aktivitással várjuk a fiatalokat, ahol hivatalos EB labdát, válogatott mezeket, fesztiválbelépőket nyerhetnek. Egyes mérkőzéseket még hírességekkel is együtt nézhetik, akikkel a meccsek előtt és után beszélgetni is lehet. A különböző aktivitásokra pedig már most lehet nevezni a közösségi térben, személyesen” – emelte ki Szőke Andrea, a győri közösségi tér vezetője.

A közösségi tér címe: 9022, Győr, Teleki László u. 21. (Rómer Ház)

Az EB alatti nyitva tartás mérkőzésnapokon: 14:00-23:00

A Teqball egy futball alapú új, magyar fejlesztésű sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére. A TeqBall bajnokság és az ingyenes mérkőzésvetítések mellett, Xbox és csocsóbajnokságokon is összemérhetik tudásukat a fiatalok, mindezt fesztiválbelépőkért, válogatott mezekért és EB labdákért.

„Számos önkéntes akcióban veszünk részt, segítő és szórakoztató programokat szervezünk, az EB és az Olimpia alatt pedig a közösségi tereink szurkolói szigetekké alakulnak, ahol közösen követhetik majd a sporteseményeket miközben e-sport, csocsó és Teqball bajnokságra is benevezhetnek” – mondta Süveges Antal Pál, az Új Nemzedék Központ ügyvezetője.

„Az MLSZ fontosnak tartja a hasonló kezdeményezéseket és üdvözli az ÚNK szurkolói klubjainak létrejöttét, ahol a fiatalok drukkolhatnak a magyar válogatottnak. Hosszú évek óta ugyanis a mai fiatalság az első olyan generáció, amely világeseményen újra izgulhat a magyar labdarúgás sikeréért. Ezért kiemelten fontos, hogy ezt az élményt közösségekben éljék meg, amely a sport iránti elköteleződésüket tovább erősítheti” – mondta el Pfeifer Katalin, az MLSZ marketing osztályvezetője.

Az Új Nemzedék Központ a közösségi tereket azért hozta létre, hogy a fiatalok számára, minden megyében legyen legalább egy olyan hely, ahova szinte bármikor bemehetnek és segítséget kaphatnak továbbtanulási, életvezetési vagy akár mentálhigiénés kérdésekben. Fő cél emellett, hogy a virtuális közösségek mellett valós közösségeket is létrehozzunk.

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

A TeqBallról

A Teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére! Vidd haza Te is a valódi futballt az otthonodba! A Teqbox egy jövőre megjelenő technikai kiegészítő, mely a világ első olyan eszköze lesz, ami a játék élvezete közben képes objektíven méri a játékos technikai tudását.

A Teqball a labdarúgás legtisztább válfaja, mivel a játékosok között nincs fizikai kontaktus, sőt, az eszközt sem lehet megérinteni a játék közben, ebből adódóan a sérülésveszély kockázata nagyon alacsony.

A Teqboardot hosszú évek matematikai és fizikai számításai után, gyakorlati tesztelések során véglegesítették. A Teqboard kialakítását úgy tervezték meg, hogy a labda minden esetben kipattanjon a játékosok felé. Egy Teq mérkőzés vagy edzés során, 2 – 3 másodpercenként labdába kell érnünk, melynek köszönhetően, rövid idő alatt nagyon magas érintésszám érhető el, ami nagymértékben javítja a játékosok labdabiztosságát.

A Teqball nem versenytársa a futballnak, éppen ellenkezőleg! Használata magabiztosabbá teszi a játékost, tökéletesíti a levegő-levegő játékot és fejleszti a döntéshozatali képességet is. Továbbá segíti azt is, hogy az úgynevezett „első érintés” tökéletesebbé váljon, ami a mai gyors játékstílushoz elengedhetetlen.

A Teqballt ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is játszhatják.

Hozzászólások