Keresés
-18O
Győr
2021.02.27., szombat (Ákos, Bátor)

Harcsás Judit holttestét találták meg az Iparcsatornánál

Offmedia- 2017.03.23. 15:25
15417
Az újságírónő fia megerősítette a hírt: Harcsás Judit holttestét találták meg csütörtökön az Iparcsatornánál.
Friss:
"Sajnos a hír igaz.... többet egyelőre nem tudok mondani. Köszönöm, köszönjük mindenki segítségét" - írta az újságírónő fia a közösségi oldalon. Részvétünk a családnak!

Közben a rendőrség hivatalos honlapjáról is lekerült Harcsás Judit neve az eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyek listájáról - közölte a Kisalföld.

Korábban:
Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

A Győrplusz és a Kisalföld újságírónője, Harcsás Judit vasárnap este tűnt el, a város közismert személyiségét hétfő óta nagy erőkkel keresik. Jelenleg a civilek felfüggesztették a keresését, nincs kizárva, hogy az eltűnt újságíró holttestét találták meg.

Kedden délután már találtak egy holttestet, később kiderült, hogy a korábban eltűnt Nagy Lórántot találták meg Likócsnál. A 23 éves fiatalemberen idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, halálának okát közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják.

FRISS: a Blikk szerint a testet két horgász fedezte fel. A test megtalálásának helyszíne mindössze öt percnyire van Harcsás Judit lakóhelyétől. A helyszínt egyszer már átvizsgálták a kutatócsapatok, de akkor még magasabb volt a vízállás, ezért nem vettek észre semmit.

Hozzászólások